Dröm 🐌

Länge sen sist men nu är det dax att be om hjälp med drömtydning igen.
 
 
Jag var på väg in på en lektion och en av våra musiker skulle vara lärare. Jag kände mig smutsig och småläbbig så jag viskade att jag kommer strax, gick ut i korridoren och la ifrån mig smycken, kalender och allt sånt på ett skåp för stt snabbt smita iväg och ta en dusch. Men då kom nån och sa att jag behövde ta en madrass ner till stranden... och jag måste åla med den på ryggen för att få upp en god kondis och muskelstyrka. När jag kom ner till stranden skulle jag oxå ut och simma en stund med den på ryggen oxå. 
 
Jag ålade med madrassen på ryggen och tyckte stt det här går ju bra, men så började jag känna mig stressad över lektionen, och eftersom det gick så pass långsamt började jag krypa för att sen resa mig, rulla ihop madrassen och börja gå. Då började det regna och jag visste att madrassen inte fick bli utsatt för regn (ändå hade jag fått order att simma med den?). Jag la den under ett träd och gick tillbaka till lektionssalen, fortfarande oduschad. Jag gick in för jag tänkte att jag kan inte vara borta längre. 
 
Flera datum stod på tavlan som jag såg väldigt dåligt för solen låg på, och så kom jag på att kalendern låg kvar på skåpet i korridoren och gick ut för stt hämta den. Då upptäcker jag att jag har flera guldarmband på mig och att det ligger ett trasigt guldhalsband på skåpet. Jag tar med mig allt in i salen men då är datumen utsuddade och salen tom.
 
What???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0