Just another manic monday đŸŽ¶

... fast det Àr tisdag. Det Àr lite over-flow men det funkar. 
 
 
Kontraktsprostar och -diakoner sant biskopen möttes pÄ förmiddagen i ett givande möte om Diakonins strukturer. Jag hann tillbaka till jobbet lagom till mÀssan. Möte om bland annat söndagens myfest pÄ em. Snabb koll med en kollega om morgondagens utflykt med herklubben samt skaparverkstan vi ska hÄlla i pÄ söndag. NödvÀndig admin innan jag Äkte vid fem, handlade  och hÀmtade hundar, snabb promenad, fixa middag till dem och ivÀg igen.
 
IngefÀrsölen Àr alkoholfri!
 
En stund efter sex var jag hos en kompis som bjöd pĂ„ Ceasarsallad och hjĂ€lpte mig att klippa till tyg till vĂ„ra bĂ„tgardiner. Vi köpte tyg i Örebro för tvĂ„ Ă„r sen pĂ„ bĂ„tsemestern men jag har Ă€nnu inte hunnit/orkat sy dem. I somras klistrade Janne upp svarta sopsĂ€ckar för fönstren och det funkade men det var inte vackert.
 
 
Om jag hinner imorgon ska jag köpa trÄd och kantband sÄ vi kan fortsÀtta pÄ torsdag. I den bÀsta av vÀrldar hinner jag förbi fÀrghandeln oxÄ som fÄtt in lack till mina ikoner!
 
Grabbarna sover redan gott âŁïž
 
NĂ€r jag kom hem en stund efter 21.00 var det perfekt att gĂ„ lĂ„ngpromenad med grabbarna i den svala ljusa kvĂ€llen och förbĂ€ttra resultatet pĂ„ stegrĂ€knaren efter en hel dags stillasittande. Dax att sĂ€ga godnatt vĂ€rlden âŁïžÂ 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0