Kort helg

Nej, inte kortare än nån annan helg, men den gick fort. Det var så mycket jag ville hinna och göra men som vanligt blev det hälften.
 
 
Lämnade hundarna på dagis i fredags och åkte till pappa till kl 13.00. Var där ca 2,5 timme innan jag hämtade hundarna och åkte hem till Strängnäs. Åt middag med Janne innan han tog husbilen och åkte till jobbet. Han jobbade natt i helgen och då tar han husbilen så jag kan greja hemma utan att störa honom. 
 
 
Igår gjorde jag alla de där sysslorna jag brukar göra när jag kommer hem. Tvätta kläder så jag packa om för en ny vecka i lyan, hundpromenader, solat lite, broderat, men oxå bakat nya omgångar fröknäcke. Varför? Jo, jag har en lite större förpackning solrosfrön som snart går ut som jag vill göra åt. Grannarna har fått lite och jag har fyllt förråden hemma och i lyan plus att jag har en omgång till en konfident som alltid bjuder på piroger eller smörgås när jag kommer. Vet att hen älskar fröknäcke så nu ska hen få smaka på "mitt" knäcke. Badade två gula hundar gjorde jag oxå. De var täckta i frömjöl efter en dag på altan. Dessvärre fick Bamse tillbaka sitt fula fuktexem på höften så nu har jag klippt rent runt exemet och han får sova med tratt.
 
Magnolian som blommar för första gången. En enda magnifik blomma 🌸
 
Idag har jag försökt slappa och vila, packat det jag behöver för veckan samt knyppelgrejer till en kompis som kommer hit i veckan och provar på knyppling. Kul ska det bli! Sen satt jag i eländesköer upp till lyan, men hann ändå åka till pappa och vara där nästan två timmar. Sen blev det hundpromenad och middag vid 21.30 - havregrynsgröt!
 
Gulsipporna jag tog med vid flytten från radhuset kommer år efter år 🌼
 
Nu har jag 7 intensiva dagar framför mig. Drygt 40-timmars arbetsvecka, styrelsemöte, kalas, knyppelutflykt och lite annat smått och gott! Jag fotograferade de blommor jag vet har vissnat när jag kommer hem nästa gång - magnoliorna, gulsipporna, svalörten...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0