Långhelg

Jätteskönt har det varit! Fredagen blev kort för jag hade bokat in frissan på eftermiddagen. Fräsch och fin i håret åkte jag hem. Lördag och söndag hemmapyssel. Vi åkte och köpte tomatplantor och lavendel samt salvia för att locka hit lite fjärilar. Jag målade och bakade flera omgångar fröknäcke för solrosfröna blir snart för gamla. Vi hade gott om bananer som börjat mörkna så det blev en banankaka oxå.
 
 
Om kvällarna paviljongmys. Jag tog gammalt lin av ett par hundra knyppelpinnar som folk skänkt till föreningen och/eller församlingen. 
 
 
Igår åkte jag upp till lyan själv. Lastade in en hel del packning och tog sen tunnelbanan till sjukhuset och tillbringade nästan fem timmar hos pappsen.
 
Idag åkte jag in till Kungsan och njöt av körsbärsblomningen med en god vän. Vi gjorde detta förra året oxå så nu har det blivit en tradition!
 
I år
 
Förra året
 
I år gick vi inte och fikade utan det blev lunch på NK istället.
 
 
Sen åkte vi till lyan innan jag körde hem henne på väg hem. Gjorde en jättegod makaronipudding på rester - sönderklippt färskpasta, bacon, en lök, riven Västerbottenost som legat nerfryst sen i somras, ägg samt mjölk och grädde som nått bäst-föredatum.
 
Nu sitter jag och funderar på om jag ska sova hemma eller åka upp till lyan inatt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0