[majfest]

Minuterna före kl 8.00 igårmorse satt jag på trappen till Prästgården och väntade på kollegor. Jag bad min ”partner in crime” att ta mina tornuppstigningar pga knäsmärta, annars är ju höjder min grej och i synnerhet klocktorn!
 
 
Efter att ha burit möbler och fixat klart inför festen tog vi det lugnt ett par minuter innan folket kom från familjemässan. Jag och några till  hade hand om korvgrillningen och kön ringlade lång. Sen blev det invigning av Prästgården och det var många som fick vara med och klippa bandet!
 
 
Monica med familj kom oxå, jättekul förstås! Nova fiskade i fiskdammen, Luna var allmänt söt och Monica planterade rosenbönor.
 
 
Jag tog bägge passen i skaparverkstan och hade det så bra! Över 50 besökare som frågade om allt från kakelugnar till att sätta sig att måla,  rita eller plantera. 
 
 
En herre som förekommer i olika sammanhang satte sig och målade mitt porträtt och så fick jag tavlan. Jag blev jätteglad.
 
 
Vid fyra-tiden var allt ihopplockat och klart. Åkte upp till lyan och knypplade en stund på bandet jag ska ha med mig på Vätternrundan i slutet av veckan. Tänkte se Morden i Midsomer men vaknade förvånad när vardagsrummet badade i solkjus en kvart över fyra imorse. Klädde av mig och lommade in i sängen och sov några timmar till.
 
Idag externt möte, ett besök och lite administration. Åkte från jobbet halv ett och är nu hemma i Strängnäs. Ska snart träffa stressterapeuten för sista gången. Har bara träffat henne ett par tre gånger under terminen och det känns inte som det ger nåt. Sen är det terminsavslutning med knyppelgruppen på ABF! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0