Och så en liten torsdag...

Har gått och funderat på madrassdrömmen av och till hela dagen. Vad symboliserar madrassen och vad symboliserar ålandet? Almanackan och de utsuddade datumen... är det nåt som snart är försent eller är det tankar tänkta om förändring?
 
 
Fixade med fonder imorse. Hade fått in saknade papper från ett par personer så nu kunde jag skicka iväg dem. Gick en raid på Öppna Förskolan och hämtade färger, penslar och annat smått och gott till söndagens skaparrum. Kopierade iotakors och packade ihop allt i två lådor och fick hjälp att bära till vaktis' bil som skulle upp till prästgården.
 
 
Möte på väntjänsten, åt lunch på Pang's, gick upp till prästgården och kollade in läget samt var vi ska hålla till. Hembesök. Åter till jobbet för en del administration och iväg vid fem, hämta och rasta hundar, ge dem middag. Sen fick jag lite paus för min kompis fick läkartid på kvällen så vi senarelade systugan till kl 7. Köpte salladsrullar på vägen. Efter att ha ätit och fått igång symaskinen, zicksackat ett par gardiner och nålat fast kantbandet på en så kände jag att jag klarar mig själv i sömnadsprojektet.
 
 
Gick långpromenad med hundarna, funderade på att fortsätta sy en stund men förståndet sa åt mig att krypa i koj. Lång spännande dag imorgon, tvätt-och packdag på lördag, myfest på söndag, en hel del inbokat måndag och tisdag för att avsluta veckan med tre dagars Kulturresa Vättern runt. Jag ska ha ett spetsföredrag med tillhörande attiraljer när vi kommer till Vadstena som jag måste lägga sista handen vid oxå, så sy får jag göra nästa helg!
 
Hoppas slippa drömma knäppa drömmar inatt. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0