Anhörigtorsdag

Gick upp halv sex och duschade, kröp ner i sängen en kvart till och fick sen stressa på för att hinna. Hundarna på dagis prick sju och sen upp till Norrtälje lasarett . Även idag flöt trafiken norrut på bra så jag var på plats kl 8.10. Kl 8.30 kom mina föräldrar och kl 9.00 fick vi träffa hjärtläkaren. Det blev lite av ett antiklimax. Läkaren var jättebra! Han var påläst på pappas journaler och hela hjärtutredningen. Det som varit dåligt har blivit bättre!!! Vi var helt inställda på dåliga besked! Läkaren finjusterade medicineringen och skulle kontakta husläkaren med rådet att kolla lungorna oxå. Nåt är ju inte bra, men vad???
 
 
Jag följde med föräldrarna hem en stund. Mamma bjöd på skrädmjölspannkakor. Mycket mera smak och glutenfritt! Jag köpte en påse skrädmjöl på Flygfyren. 
 
 
Jag skulle egentligen åka till bästisen för bubbel och zon, men jag orkade inte. Tog en värktablett och ställde in. Plockade lite i papper och kunde slänga mer än hälften, de andra pappren är nu bortsorterade. Tog sista promenaden före dokumentären om Helene- mordet.
 
Nu sover jag nästan! Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0