Fridag...

... höll jag på att skriva. Fredag är väl Frej och Frejas dag, våra gamla fruktbarhetsgudar. Jag hoppas hitta mina böcker om asagudarna när jag fortsätter röja. Det är lite spännande att veta mer om vad missionärerna gick till mötes när de försökte kristna vikingarna, de var nog inte så lätta att tas med! Maken och svärmor har hittat nio (9!!!) kartonger i hennes förråd som tillhör oss. Vederstyggligt! Trodde vi hade koll på alla kartonger vid det här laget, men de anfaller fortfarande när man minst anar det! Men böckerna ligger kanske där?
 
Nå, asagudarna har inte haft nåt med min dag att göra. Maken åkte och besiktigade sin bil efter nattpasset så han kom hem kvart över åtta. Då gick jag upp och duschade och åkte på provtagning. De var lite kaos på VC för nummerlappsapparaten var paj, men vi som satt fick våra stick i armar och fingrar i turordning ändå. Sen pratade jag med chefen i telefon så jag kom hem strax före elva. Två kissnödiga hundar mötte mig i dörren så vi gick långpromenad. När jag kom hem klockan tolv kändes det försent för frukost, men alla djur fick mat och jag gjorde lunch till mig själv. Och KAFFE ☕️
 
Tog det lugnt på em. Packade ihop det som skulle med till lyan. Hängde med maken för att köpa nytt golv på Rusta till sovrummet. Hittade en enhörning!!! Den gick följa med! Hen ska bo i lyan.
 
 
Sen åkte jag upp till Storstan, slängde in grejerna i lyan och for vidare till bästisen för middag och zon. Nu är jag redo för helgen!
 
 
Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0