Läkarbesök

Jättejobbigt att behöva gå upp till väckarklockan imorse, men duschade och gjorde mig i ordning, fixade frulle till mig och djuren, gick ut med hundarna och drog iväg på läkarbesök. Han lyssnade verkligen på mig idag och frågade hur jag tänkte framåt, sen fick jag en halvtidssjukskrivning till efter nyår. Såren i handflatorna är psoriasis och i övrigt är det självsprickor. Handlade lite på Lidl innan jag åkte hem,  Godisgubben fick oxå ett besök.
 
 
Dagen har mest bestått av soffhäng och gå ut med hundarna, men jag har oxå lagat mat på riktigt! Skalade potatis och stekte spenat i ekologisk cocosolja till en snitzel till lunch, så gott!
 
 
Igår blandade jag ihop alla utgångna fröer till fröknäcke som aldrig bakades och kex mm som blivit liggande med lite olja och tog ut till fågelmataren. Jag hittade oxå en halv förpackning gula ärtor som var på väg i sopen när jag såg att de var ju inte utgångna! Jag la dem i blöt. På Lidl köpte jag lök och fläsk och kokade ärtsoppa på eftermiddagen! Himmel och plättar vad gott det var! Det är ju egentligen så roligt att laga mat och tusen gånger bättre än de färdiglådor som blivit väldigt vanliga i mitt kök på sistone.
 
 
Ikväll har jag ömsom sovit framför TVn och ömsom tagit mig i kragen och knypplat änglar. De går fort att knyppla och plattan är lätt att ha i knät. Har provat två varianter i samma garn... ser ni skillnaden?
 
 
Nu blev det sent ikväll ...  men men. Vi får se om jag kommer iväg på provtagning imorgon eller om jag spar det till på måndag.
 
Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0