Prokrastinera

... så nu har jag skrivit ner ordet så jag inte glömmer det. Det betyder att man har svårt att då saker gjorda. Nu är väl inte det nåt jag lider av direkt, inte i några fall utom i ett, att få handarbetsprojekt färdiga! Änglarna och julkulorna jag gjort på sistone är undantag faktiskt, för annars ligger allt möjligt i mina vrår nästanklara. Det är sjalar som ska betofsas eller fästas en tråd i, bh där ett litet hål behöver sys igen, en duk med två varv kvar, omonterade knypplingar, halvfärdiga broderier, jag kan göra listan längre men stannar där... Vad beror det på? Myror i brallan? Att det är vägen som är målet? Eller bara allmänt slarv? Idag har jag varit iväg till en garnaffär. Jag hejdade mig från att köpa garn för hundratals kronor av två anledningar... det fanns inte tillräckligt med nystan i rätt färger och jag insåg att filten inte virkas med fasta maskor utan med tunisisk virkning. Åkte därifrån med en tunisisk virknål och ett neongult nystan att öva på. 
 
Ny utmaning på g!
 
Men dagen började med personalfrukost, besök, Sen hann jag med en hel del admin innan lunch och mässa, möte och mer admin innan jag åkte lite i förtid från jobbet för att inte köpa garn till filten!
 
Hämtade hundar och åkte sen till bästisen för middag, zon och bubbel.
 
 
Kom hem sent. På Huddingevägen nära lyan hade en civil polisbil stoppat en bil och det stod folk ute i gatan, på min parkering stod en bil med två unga män utanför en bil och en satt i. När vi gick till mässan efter lunch idag pågick en polisinsats med flera polisbilar och tre unga män på kyrkogårdsparkeringen. Jag för för mig att allt hänger samman med de många skjutningarna, nu senast i Hallonbergen, men för bara en vecka sen skjöts ju två män bara 300 meter från lyan. Det var inte så kul att gå ut med hundarna när jag kom hem, men det måste ju göras. 
 
Nu ligger vi i allla fall tryggt i sängen, Rambo i knävecken och Bamse i korsryggen. Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0