Time-out

Inte värt att kämpa längre, jag ger efter. Nej, jag är inte sjuk, men jag mår inte alls bra. Var går gränsen och vad är skillnaden? I ett par månader nu har jag gått med blödande sprickor i händer och under fötter. Händerna är rätt ok nu, men senast på knyppelkursen ikväll sved det till och en ny spricka på ett finger var ett blödande faktum. Tur att jag hade plåster med för ABFs sjukvårdslåda var nerplockad.  
 
 
Nästan lika länge har jag haft nån allergisk reaktion som yttrar sig i både nariga, svullna ögonlock och periodvis täppt näsa. De senaste veckorna har trötthet och smärta ökat och nu får det bara vara nog! I förmiddags ringde jag VC och fick en teltid på em. De ringde upp och jag fick en läkartid på torsdag. Efter middagen åkte jag iväg till mina härliga knyppelelever och fick lite energi, men hemmavid tröt orken igen och jag däckade i soffan. Mailade jobbet och sjukskrev mig. Jag ska försöka vila och ta ett par dagars Ipren-kur i hopp om att värken går ner. Läkarbesök tror jag inte längre på, standardlösningen de senaste åren har varit ”gå ner i vikt och sluta stressa”... men jag räknar ändå med provtagning för att kolla/utesluta skölkörtelknas eller vitamin/järnbrist.
 
Jag vet inte om jag gjorde nåt dumt, men jag tänkte att drastiska smärtsamma sprickor ska få smaka på drastiska åtgärder så jag letade rätt på den batteridrivna fotfilen och slipade ner hälarna ordentligt innan jag smorde in fötterna med fet kräm. När jag gick ut med hundarna efteråt kändes det jättebra, men efter knypplingen kändes det inte alls lika bra. Ikväll har jag smort in fötterna igen och upptäckt nya sprickor i hålfötter och på tår... och dessutom är hälarna bitvis illröda, ömma och varma. Jag är van att leva med smärta, men det här är börjar ju bli löjligt! Vad är detta???
 
 
Sådärja... och jag som inte ens tänkte skriva ikväll, så blev det en lång gnällblogg...
 
Nåja, godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0