Varierade dagar

Fredag, lördag, söndag... så olika i karaktär. Förvånansvärt att jag inte är mer trött än jag är, men jag köpte både C-vitaminer och zink på lasarettet i Norrtälje för att komplettera mitt redan dagliga intag av B- och D-vitaminer samt magnesium. Jag tar till alla medel för att hålla mig vaken dessa gråa dagar!
 
 
I fredags började jag dagen med ett möte på stiftet. Åkte sen och förnyade mitt körkort och åkte till lyan för lunch. Vidare till jobbet för ett besök och så hann jag skriva protokollet från morgonens möte innan jag åkte till en arbetskamrat som fixat avskedsmingel för en annan arbetskamrat. Jättetrevlig kväll! 
 
 
Lördagen var jag nervös inför. Kyrkoråd, kyrkoherdar och diakoner hade en höstkonferens tillsammans där temat var diakoni. Jag skulle inleda konferensen med valda delar ur min mastersuppsats som ju handlar om att vara ett barmhärtighetens tecken i Huddinge/Botkyrka kontrakt. Det var oändligt skönt när jag var klar och kunde luta mig tillbaka och lyssna på stifsdiakonens fortsättning om utbildningsmaterialet "vägledning för diakoni". På eftermiddagen berättade vi diakoner om våra olika verksamheter och sen hade vi samtal i grupper. Det kändes väldigt bra tycker jag! Efter konferensens slut satt jag en stund på parkeringen och velade... skulle jag åka hem eller till lyan? Tillslut bestämde jag mig för att åka hem! Maken och alla djur var ju hemma! Det blev nästan tre timmar i badtunnan med maken, både i tystnad och i livsnära samtal. Ett stilla duggregn gjorde upplevelsen halvt om halvt magisk.
 
 
Idag har jag hängt med sonen. Vi var ute och gick ett par timmar och fikade sen på kladdkaka som han bakat. Supermysigt att få rå om barnen en och en ibland. Nu sitter jag i lyan, har skickat iväg kallelser till Knyppelpinnarnas styrelse och har problem... Jag måste välja och valet är så svårt! Ska jag knyppla en ängel, en julkula eller brodera???
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0