Barnvaktarlördag 🙍‍♀️🙍‍♀️🙍‍♀️🙎‍♂️

Den där soffan har nåt magiskt över sig. Satte mig i den efter sistanaden igår och somnade. Den är oemotståndlig på nåt sätt. Kom i säng på riktigt vid tre och vaknade till när Janne kom hem från nattpasset vid halvåtta-tiden, men gick inte upp förrän halv elva. Esmeralda låg på matskålen så hon fick frukost innan jag tog en långis med vovvarna. Efter frukost förberedde jag en ny julkula och spolade på metalltråd på mina sex par fyrkantiga pinnar. Det finns olika sorters metalltråd och den jag köpte igår är virad metall runt en kärna av ett annat material.
 
 
Vid halv tre satte jag mig i bilen och åkte till Linnea. Matte fyllde 35 år häromdan och Linnea hade fixat en liten överraskning. Efter kalaset (som jag inte kom på utan dök upp när gästerna var på väg hem) tog Linnea med sig honom på middag och bowling med vänner. Han hade ingen aning om nåt och det var kul.
 
Ängla och Thyra är stora nu och har varit till stor hjälp med allt från att hitta skärbräda och majs, sätta på film till att torka Edwin i baken och natta Meija. Jag lyckades fixa tacos typ... och gå ut med hundarna. Och nu vet jag vilka equestriagirls är 👍 
 
 
Nu ligger hundarna och jag utslagna i soffan och inväntar föräldrarna. Bamse skäller på vinden för den är farlig här i Skokloster 🙄 Det har varit supermysigt att rå om barnbarnen även om det blir hipp som happ med vissa saker som gurkätning i soffan och tandborstning... men jag har lyckats sätta på diskmaskiner och plockat lego så föräldrarna förhoppningsvis slipper trampa på dylika smärtsamma saker när de kommer hem.
 
 
Det började snöa när jag var ute med hundarna för en stund sen... hoppas vägbanorna håller sig torra för jag har ff sommardäcken på 🚘

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0