Förmodligen är det skitdumt 😳

...men jag gör det ändå...
 
Vi satt och skojade om det på personalfrukosten imorse... ni vet, åldern och vad den gör med oss, när vi ska ut och festa men går hem klockan 22 för vi är så trötta, hur vi somnar i soffor och fåtöljer flera timmar innan vi egentligen tänkt gå och lägga oss. Det gav mig tröst i min trötthet!
 
 
Dagen har varit lugn. Gick igenom ”högen” och såg till att inget passerar bäst-före-datum. Ringde och skickade mail. Efter lunch mässa och möten. Redan under första mötet kände jag hur ögonen började klippa. Det handlar inte om att saker är ointressanta men att bli stillasittande för länge har den effekten på mig.
 
 
Hämtade hundar vid fem, det blev grillad kyckling idag igen, nu kylskåpskall. Köpte avocado och riskakor på vägen hem så jag mosade avocado och la på riskakor som jag toppade med gårdagens kyckling, mer avancerat blev det inte. Hundarna blev överlyckliga över att få grillad kyckling igen!  
 
Min plan var att knyppla klart ”stor blomma” men jag mäktade inte med att plocka fram dynan och göra en lång vävbotten som avslutning... Sjönk ner i tv-soffan och dumglodde på serier en stund, sen fäste jag några trådar i en barntröja jag stickat. Sen skärpte jag till mig och plockade fram broderiet, broderade en blåmes i fågelträdet!
 
 
Jag bara vill inte bara jobba, sova, jobba, sova, jag vill orka nåt annat oxå! Skitdumt att sitta uppe till 23 när man är så trött! Skitdumt!  ... men jag gör det ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0