Jobbahemifrånmåndag

Det blev en lugn dag. Telefonen började ringa direkt imorse och jag tänkte att jag nog får stänga av den framåt eftermiddagen... men sen höll den sig tyst. Gick igenom mailen och började sen läsa. Jag ska säga nåt klokt om min senaste uppsats på höstkonferensen i november och jag gruvar mig nåt förfärligt. Att prata inför folk är inte min grej... och jag ställer otroliga krav på mig själv att det ska vara bra. En del ställer sig bara och pratar fritt, oj vad jag avundas dem! Jag kan hålla på att skriva i dagar och veckor på nåt jag ska säga.
 
 
Men jag försöker tänka att utmaningar är nåt gott och att träna på det som är läskigt oxå är nåt gott.
 
En härlig skogspromenad under lunchen, sen började jag skriva på em. Skriva är kul. Jag kommer antagligen skriva alldeles för mycket och sen banta textmassan till en mängd som man orkar lyssna på, sen får jag bara hoppas att våra förtroendevalda känner att de får ut nåt av det.
 
Efter middagen åkte jag iväg och träffade merparten av mina duktiga knyppelelever. Ikväll har vi spolat pinnar och knypplat krokodiler, vitsippor och tomtar. Kul som bara den är det!
 
 
Och som grädde på moset blev det lite badtunnebad när jag kom hem. Vi har legat i varmvattnet och tittat på Vintergatan, stjärnfall och den annalkande fronten som kanske ger regn under natten.
 
 
Nu återstår bara sängen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0