Nu gäller det!

Att hinna så mycket som möjligt! ... inte!
 
Bild från en fågelträff i Hagaparken
 
Hade en lite annorlunda dröm inatt. Jag bodde i en ljus lägenhet några trappor upp, och plötsligt kommer det in en man genom dörren. Han hade en gul vindjacka på sig och en blågul ara på axeln. Fågeln flög över till mig, och när mannen insåg att han gått fel försökte han ta fågeln. Han försökte greppa den stora fågeln över kroppen och jag sa upprepade gånger till honom att ta fågeln vid fötterna, ta fågeln vid fötterna! När han äntligen fick tag på fågeln så kunde den inte sitta på hans axel utan den gled på vindtyget. Den flög tillbaka till mig. Mannen blev sur och sa att den verkar föredra dig, sen gick han. Utan ara. Där satt jag med en jättepippi! 
 
 
Som tur var hade jag 15 kilo papegojfrö från Sydamerika och aran var jättehungrig! Men jag hade ingen bur för Ragnar hade lånat ut sin bur till två agapornis...
 
Mina älskade aggor
 
Där vaknade jag. Klockan var bara sju. Funderade på drömmen till Janne kom hem från nattpasset, sen lät jag dagen börja. Åt frukosten med utsikt över vårt fågelbord. Nötväckan, blåmes, talgoxe och grönfinken är de vanligaste gästerna just nu, men även en flock steglitser gör sig hemmastadda.
 
Jag ska ta mig i kragen och ladda över bilderna från storkameran. Varför inte sätta mig på ett fågelpass först?
 
Nu har jag semester några dagar, men hade hade tänkt ta igen det jag skulle skriva förra måndagen till höstkonferensen ... men jag tror att jag låter mig vara ledig idag. Jag ska väcka Janne om en stund och sen har hans jobb klämt in två utbildningsdagar för honom denna vecka. Trist som tusan, men inget att göra åt... Jag kan skrIva när han utbildar sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0