Semester

Godmåndagmorgon!
 
För nån timme sen skickade jag iväg ett mail till chef och reception att jag tar ut en semesterdag istället för att jobba hemifrån idag. Allt som ska läsas och skrivas inför höstkonferensen ligger som ett täcke av ångest över mina tidiga morgnar men jag får försöka tänka bort det och lita till att det löser sig. Mitt privatliv är så grymt eftersatt och om jag lever fram till pension så antar jag att det är mitt privatliv jag kommer att leva, om jag har nåt kvar vill säga. Om jag gjorde bort mig fett på en konferens i november 2018 så får väl passera då! Och att jag har 30 outtagna semesterdagar talar sitt tydliga språk.
 
Grannen kom över med lite underbara höstfärger. Funderar på vad jag ska göra med dem 😍
 
I helgen har jag nästan inte gjort ett skit. Efter att ha sammanstrålat med yngsta dottern och sonen i lördags åkte jag hem, tog en grogg och somnade i soffan. Krånglade mig i säng vid midnatt och gick inte upp förrän halv elva när hundarna började sträcka på sig och tycka det var dax.
 
 
Tog en långpromenad i det underbara vädret och åt frukost... eller lunch... eller skit samma —ägg och mozzarella! Skrev lite på datorn och började elda badtunna efter andra promenaden. När maken kom hem efter sitt 12-timmarspass vid 20-tiden åt vi kex och räkor och sen kröp vi ner i badtunnan, 0 grader i luften och stjärnklart. Underbart! Livskvalité! 
 
För en stund sen smög jag upp och drog på mig en ny badrock maken skaffat åt mig. Svart, stor, varm occh skön. Perfekt att trippa i över tomten i vinter när vi ska till badtunnan. Har suttit och lyssnat på tystnaden. Nu hör jag honom vakna till en ny dag. Det ska bli skönt att få vara tillsammans en hel dag. Lyx ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0