Semesteronsdag

Yolo! Sista semesterdagen av tre. Imorgon är jag kompledig! Det är jätteskönt att få ett break mitt i terminen. Jätteskönt! Detta kommer jag göra om!
 
Jag satt uppe till två inatt. Tog en grogg samtidigt som jag tittade på Tv och knypplade. Jättetrevligt mönster, men lite svårt att få till kassettbandet snyggt... men jag tyckte att det oblekta garnet i orginalet var så ... ”mesigt”? Får Vi får se om min variant blir bättre eller sämre...
 
 
Det blir iaf annorlunda!
 
 
Gick upp strax före tio, frukost till alla djur och mor själv och promenad.  Tittade på Tv och knypplade till andra promenaden. Då sken solen så jag tog ut dyna och hundar så jag kunde hålla uppsikt över kaminen till badtunnan. Sprang mellan kaminen och dynan ett tag innan det blev för mörkt, då blev det tv-knyppling tills Janne kom hem.
 
 
Jättegod husmanskost - potatis, falukorv, ärtor och pepparrotsås 💕 Blev så galet sugen på pepparrot igår. I medeltida folkmedicin användes pepparrot mot gikt... kanske en förklaring mot min värk? Eller inbillning?!
 
 
Sen blev det en dryg timme badtunna under stjärnklar himmel. Tre fantastiska stjärnfall hann jag se. Yolo. Livskvalité!
 
 
Efter en timmes njutning av Dana Dragomirs panflöjt har har maken lagt sig. Jag har tagit en stänkare till och njuter ledigheten med knyppling och onödig tv - ID...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0