Semestertisdag

Vilken härlig dag det har varit! All morgonångest jag dragits med en tid är som bortblåst. Att få ta dan som den kommer är fantastiskt!
 
Morgonpromenaden var inte jätterolig då regnet öste och Rambo frös som tokig. Jag bar honom tills Bamse gjort nr2, sen skyndade vi hem. 
 
Hemmavid skrev jag klart det jag skulle inför höstkonferensen, ringde mamma och läste upp det hela för henne. Att prata i headset innebär en viss fördröjning av ljudet så innan ljudet försvann när vi la på hörde jag henne säga till pappa att jag var så otroligt duktig... det värmde! Hur ofta får man beröm? Och när man i misstag hör beröm blir det liksom mer autentiskt på nåt vis, det blir utan förställning... Mailade stiftsdiakonen som ringde upp, nu har vi en plan.
 
Innan promenad nr två började jag elda badtunna, la i mer ved när vi kom tillbaka, fixade lunch - falukorv och uppvärmd blomkålsmos. Sen satte jag mig att pricka ett mönster.
 
 
Eftermiddagen ägnade jag åt att spola på pinnar till nya mönstret samt elda badtunna. Janne kom hem med kalvfärs och jag hade förberett så långt det var möjligt. Innan två ljuvliga timmar i badtunnan blev det kalvfrikadeller med morötter och potatis. Tänk vad kul det är att laga mat när tid finnes! Och vilken upplevelse att sitta i 40-gradigt vatten när luften är 8 grader och regnet faller 🌧
 
 
Nu sitter jag med min experimentella knyppling. Lin, kasettband och glitter. Antingen blir det bra... eller inte...!
 
 
Än vill jag inte ge mig! Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0