AjđŸ’„

Jag har jobbat hemifrÄn idag och det var nog tur. Bamse vÀckte mig före sju imorse och jag sprang snabbt ut med hundarna för jag trodde han var nödig. Men nÄt stÀmde inte. NÀr jag trasslade pÄ mig strumpor och byxor försökte han sÀtta sig pÄ mina fötter. Han försökte verkligen sÀga nÄgot. Ute hade han svÄrt att stÄ pÄ tre ben och kissa och nÀr han gick sÄg det ut som om han liksom drog in baken.
 
 
NÀr jag kom hem duschade jag, satte pÄ luftvÀrmepumpen och kröp ner i sÀngen en stund till innan jag klev upp och började dagen. TvÀtt och jobb stod pÄ agendan. Vi gick ut igen vid 11 men Bamse ville inte sÄ gÀrna gÄ sÄ det blev ingen jÀttepromenad. Han hade svÄrt att stÄ pÄ tre ben och drog in baken nÀr han gick. NÀr vi kom in la sig Bamse pÄ hallmattan och dÀr blev han liggande.
 
Vid kl 13 nÀr jag avslutat ett samtal sÄg jag att han lÄg och skakade. Jag ringde veterinÀren och fick en akuttid kl 14. Vi blev kvar nÀstan tre timmar. Hann högg veterinÀren nÀr hon skulle undersöka magen/ryggen sÄ det blev munkorg och sen smÀrtstillande och lugnande innan blodprovstagning och röntgen. Blodproverna var bra men röntgen visade pÄ en gastrit - inflammation i buk och tarmar. NÀr vi skulle gÄ satte jag ner honom pÄ golvet och stackarn sÄg ut som Bambi pÄ hal is... benen for Ät alla hÄll och han landade pÄ magen. Han försökte ta sig upp men det gick inte. Jag fick bÀra ut honom.
 
 
Innan vi Äkte hem gick jag en liten promenad med hundarna. Jag bar Bamse en bit, sen fick han gÄ lös för jag tÀnkte att den friska luften och lite rörelse kanske skulle fÄ opiaterna att gÄ ur kroppen. Hann gick precis i hÀlarna pÄ mig och vinglade runt ordentligt.
 
 
Har avbokat knypplingen ikvĂ€ll och jobbet imorgon. Det blir vĂ„rd av hund. Snart ska han fĂ„ kvĂ€llsdosen med smĂ€rtstillande, han har fĂ„tt magmedicin men vĂ€grar Ă€ta och dricka. Jag hör hur det knorrar i hans mage pĂ„ ett par meters hĂ„ll... Blir han akut sĂ€mre inatt fĂ„r vi Ă„ka till akuten, Ă€r han mycket dĂ„lig imorgon tar veterinĂ€ren in honom över dagen... men i den bĂ€sta av vĂ€rldar kan han gĂ„ pĂ„ dagis pĂ„ onsdag. Bara att avvakta och se... 💕

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0