Äntligen hemma 💕

Det har varit en lugn dag idag. Vaknade före vÀckarklockan, gick upp och packade, tog hand om disken som jag inte orkade igÄrkvÀll och fixade frukost.
 
 
Åkte till jobbet, fastnade i ett telefonsamtal pĂ„ parkeringen, lite admin, sen besök. Lite mer telefon och admin, lunch. TĂ€nkte Ă„ka hem vid halv tvĂ„ men fick ett spontanbesök som jag Ă€gnade lite tid Ă„t. Sen Ă„kte jag upp till lyan, packade ihop det sista, hĂ€mtade hundarna och Ă„kte hem. 
 
Trots att jag sovit gott hela veckan Àr jag trött, men veckan har ju varit rÀtt intensiv oxÄ. IgÄr sved det i halsen och idag sticker det bakom nÀsan oxÄ. Flera pÄ jobbet Àr eller har varit förkylda, folk har snorat pÄ resorna jag gjort i kollektivtrafiken oxÄ, men jag hoppas jag klarar mig frÄn att bli sjuk.
 
Vovvarna och jag har tagit vÄra promenader. Vi trÀffade en Àsping i skogen, trodde den var död för hundarna gick bara förbi och den var helt platt... men sÄ fick den fart och dÄ blev det liv pÄ hundarna. 
 
 
Har suttit i paviljongen, spelat solitaire och tagit ett par whiskeypinnar i hopp om att ta död pÄ bacilluskerna. Tittat pÄ ID under en fleecefilt och har stÀngt alla fönster. Jag fryser definitivt inte men hoppas mota en eventuell förkylning i grind.
 
Janne kommer hem frĂ„n kvĂ€llspassen om nĂ„gra timmar. Hundarna kommer att vĂ€cka mig, det Ă€r ett som Ă€r sĂ€kert, men nĂ€r jag var ung och lĂ€ste tjejtidningar fick man veta att tvĂ„ timmars sömn före midnatt Ă€r bĂ€ttre sömn Ă€n tvĂ„ timmar efter, sĂ„ godnatt folks 💕 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0