Avsnapplad

Avsnapplande, så tyckte ett av barnen om barnyogan de infört på skolan. Satt och lyssnade på radion på väg upp till Storstan imorse. Avsnapplande. Blev förtjust i ordet och satt och funderade över det. En felsägning givetvis, men för mig blev det en felsägning med innebörd. Att vara av-slapp-nad vet vi vad det är... men av-snapp-lad? Jag tänker på de där dumma gångerna man bokat nåt skönt, som massage eller ansiktsbehandling, och så har man en tid att passa efter! Galet! Det kan få vara avsnapplat! 
 
 
Janne kom hem igår med presenter från Samos. En fjäril och en trollslända i handmålad keramik. Det ska bli kul att få hänga dem på nån av väggarna i Lyan. Vi planerade resten av veckans v.a.v - vård av vovve. Han måste hämta delar till husbilen i Trollhättan och det var försent för mig att avboka tandhygienist och sista krissamtalet. Jag måste sticka tidigt men han kunde åka senare, då fick jag åka direkt hem och han behövde inte stressa när han skulle åka så långt.
 
 
Sagt och gjort. Jag drog iväg imorse, parkerade på min p-plats vid Lyan och sprang till tunnelbanan. Var så där lagom avsnapplad när Anette rengjorde garnityret.... hade ju tid hos terapeuten. Men jag hann med någon minut tillgodo.
 
 
Var så där lagom avsnapplad hos terapeuten för jag hade ju en sjuk vovve hemma och så hade jag lovat kliva av i Slussen och hämta två knyppeldynor som jag fått till skänks till handarbetscafeet eller annat lämpligt sammanhang. 
 
 
Det var lagom avsnapplande när jag upptäckte att huset jag skulle hämta dynorna i inte hade nån hiss och jag visste inte hur tungt det skulle bli... Tre trappor upp, men det gick bra. Inte mycket folk på t-banan tack och lov.
 
Hungrig som en varg och i mitt avsnapplaned tillstånd körde jag igenom Max drive-through på vägen hem. Åt i bilen. Tankar på sjuk vovve som kanske inte kunde hålla sig 😩. Körde förbi veterinären som inte ville ta betalt i måndags för direktregleringen med försäkringsbolaget inte hann gå igenom innan de stängde i måndags. Hade lovat komma förbi senast idag. Kom hem senare än jag tänkt men inga olyckor på golven 💩 Kanske inte så konstigt då Bamse kräkts ordenrligt efter jag åkte imorse 🤮
 
 
Hade tänkt mig inläsning inför höstkonferensen på em men jag fastnade i telefonen och sen försökte jag bara slappna av på riktigt. Det går inte att jaga som jag gör... Tog mig i kragen och slängde nu på kvällskvisten in Jannes reskläder i tvättmaskinen, diskade och kokade flundra och ris till Bamse. Hoppas han får behålla maten nu ❤️
 
Nu ska jag inte göra ett 💩 Bara titta på Tv till maken kommer hem från Trollhättan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0