FrĂ„n moll till dur đŸŽ”

Kunde ju inte lĂ„ta bli att stanna hemma i lugnet igĂ„rkvĂ€ll. Problemet blir ju nĂ€r man vill dra ut pĂ„ det gottiga för lĂ€nge. Under natten fick jag riktig mĂ„ndagsĂ„ngest och sov inte mĂ„nga timmar. Det Ă€r nog bĂ€ttre att ta sig upp till lyan kvĂ€llen före jobb Ă€ndĂ„. Efter tvĂ„ timmars sömn och hundpromenad i regn tĂ€nkte jag att det vĂ€rsta var över... icke. VĂ€lt lastbil orsakade jĂ€tteköer pĂ„ E4 men jag hann precis till dagis till första promenaden. Upp till lyan och lĂ€mna Ragge och packningen. Gick snabbt upp till T-banan i vetskap om att det var kaos Ă€ven i kollektivtrafiken. Det hade hĂ€nt nĂ„t pÄ röda linjen under morgonen för tĂ„gen gick bara del av strĂ€ckor och perrongerna var överfulla av resenĂ€rer sa de pĂ„ radion, men jag kom ”för sent” sĂ„ perrongerna var tömda och befolkningen pĂ„ tĂ„get var helt ok. 
 
 
Krishanteraren rĂ„dde mig att sjukskriva mig, men jag vill inte. Eller bĂ„de vill och vill inte. Men samtalet var bra. Åt lunch pĂ„ Axel’s i HagsĂ€tra, pratade med en bekant under en regnskur och kom till jobbet strax före 13.00. Bad att fĂ„ prata med chefen och vi tog en stund, sen bestĂ€mde vi att ses senare. Under tiden hann jag bĂ„de hembesök och prata med kollega.
 
 
Samtalet sen blev jÀÀÀÀttebra. Ett par tunga saker har lyfts frÄn mig och jag ska söka efter tex kursdagar som ger kraft och inspiration. KÀnner mig tio kilo lÀttare minst!
 
HĂ€mtade hundarna och sen kom Janne och vi fixade lite middag tillsammans. En dag som började đŸ’©đŸ’©đŸ’© slutade đŸŽ”đŸŽ”đŸŽ”
 
TACK för idag 💕

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0