Full Rulle

Tequilaaaaaaa”          Mexico 2012
 
Kommer ni ihåg Melanders korta sketcher om Rulle? Rulle flashar alltid förbi i huvet på mig när jag eller nån annan säger att det är full rulle. ”Hej, jag heter Rulle, jag är full, full Rulle” 😂
 
 
Idag har det varit full rulle utan Sven Melander. Två möten på morgonen. Nu har jag avsagt mig ett av mina förtroendeuppdrag och det känns både rätt och skönt. Jag har inte längre någon glöd och energi kvar i uppdraget och då är det dax att lämna vidare. Fastnade i en del administration så jag missade lunchmusiken, men gick ut till sopplunchen. Fortsatte att gå igenom mailen innan sorgegruppsinformationen kl två. Vi bestämde på stående fot, när vi stod och visade in folk i rätt rum, att jag skulle avstå själva informationen för det ser inte ut att bli så många att jag kommer behöva leda nån grupp i höst och jag hade dessutom varit tvungen att knö in ett besök halvtre. Jag stod kvar en kvart i entrén ifall det skulle komma nån senkomling vilket det inte gjorde. Efter besöket avslutade jag det jag höll på med, åkte sen och hämtade hundarna, promenerade dem och lämnade dem i lyan och åkte tillbaka till jobbet för planering av en höstkonferens kl fem. Jag skulle väl ha bitit mig i tungan, men jag kunde inte låta bli att säga att jag skrivit en masteruppsats typ i ämnet vi ska konferera i. Nu blir det så att jag ska presentera relevanta delar ur uppsatsen och alla mina känslor av att inte duga något till dansar rumba i magen. VARFÖR gjorde jag så?
 
 
Nå, nu vet jag vad jag kommer använda all min dötid till! 
 
Kom hem till glada grabbar vid sjutiden. Hundarna har fått mat och hela gänget har sedan legat och sovit på mig i en lång rad. Ragnar somnade så hårt att han inte märkte att Rambo nästan la sig på honom!
 
 
Klockan är bara nio men jag tror jag tar kvällspromenaden nu så jag kan gå och lägga mig sen om jag vill...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0