Hakuna matata 🐗

”Gör er dĂ€rför inga bekymmer för morgondagen, den ska sjĂ€lv bĂ€ra sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plĂ„ga” 
 
Texten Àr hÀmtad ur Matteusevangeliet och jag har hört den i sin helhet tvÄ gÄnger denna vecka. Det var en av söndagens bibeltexter. Jag har tagit emot den i djupet av mitt hjÀrta...
 
Livet har inte varit sĂ„ lĂ€tt de senaste Ă„ren. Mycket har drabbat, och drabbar fortfarandre, min familj. Även om saker och ting inte drabbar mig personligen sĂ„ vore jag en stenstod om jag opĂ„verkad stod bredvid mina nĂ€ra och kĂ€ra nĂ€r olyckan drabbar dem. Min familj Ă€r en del av mig och jag en del av dem, Ă€ven om jag kĂ€nner mig som en ö ibland, eller ett förvirrat rymdskepp i oĂ€ndligheten. Med tiden sĂ„ löser sig dock problemen och livet gĂ„r vidare. Det bara Ă€r sĂ„. Det Ă€r bara jobbigt sĂ„ lĂ€nge man inte vet hur och nĂ€r man Ă€r mitt i kaos Ă€r det svĂ„rt att veta vad som Ă€r vĂ€gen framĂ„t. Det Ă€r lĂ€tt att bli desorienterad.
 
 
SÄ, gör er inga bekymmer för morgondagen. Det Àr ingen ide. Var dag har nog av sin plÄga, sÄ ta inte ut nÄt elÀnde i förskott. Lev i nuet. Carpe Diem!
 
I vÀntan pÄ bÀttre tider skriver jag bloggar om skitsaker, om drömmar och minnen som dyker upp. Idag har vi hÀlsat pÄ sonen, fikat och gÄtt promenad i skogen. Vi har haft vackert vÀder. IkvÀll har jag broderat en rödhake och hÀnfört stirrat upp mot Vintergatan en lÄng stund nÀr jag var ute pÄ kvÀllspromenad med hundarna. NÀtterna i skogen Àr lika vackra som svarta.
 
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0