Hakuna matata 🐗

”Gör er därför inga bekymmer för morgondagen, den ska själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga” 
 
Texten är hämtad ur Matteusevangeliet och jag har hört den i sin helhet två gånger denna vecka. Det var en av söndagens bibeltexter. Jag har tagit emot den i djupet av mitt hjärta...
 
Livet har inte varit så lätt de senaste åren. Mycket har drabbat, och drabbar fortfarandre, min familj. Även om saker och ting inte drabbar mig personligen så vore jag en stenstod om jag opåverkad stod bredvid mina nära och kära när olyckan drabbar dem. Min familj är en del av mig och jag en del av dem, även om jag känner mig som en ö ibland, eller ett förvirrat rymdskepp i oändligheten. Med tiden så löser sig dock problemen och livet går vidare. Det bara är så. Det är bara jobbigt så länge man inte vet hur och när man är mitt i kaos är det svårt att veta vad som är vägen framåt. Det är lätt att bli desorienterad.
 
 
Så, gör er inga bekymmer för morgondagen. Det är ingen ide. Var dag har nog av sin plåga, så ta inte ut nåt elände i förskott. Lev i nuet. Carpe Diem!
 
I väntan på bättre tider skriver jag bloggar om skitsaker, om drömmar och minnen som dyker upp. Idag har vi hälsat på sonen, fikat och gått promenad i skogen. Vi har haft vackert väder. Ikväll har jag broderat en rödhake och hänfört stirrat upp mot Vintergatan en lång stund när jag var ute på kvällspromenad med hundarna. Nätterna i skogen är lika vackra som svarta.
 
 
Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0