Hemmasittarsöndag

Vaknade sent, åt brunch och gick ut med hundarna. Tog fram en dyna åt dem att ligga på men de ville inte vara ute. Ragnar fick oxå komma ut en stund men han satt uppruggad och såg ut som en uggla så han fick komma in igen. Rackarns vad det har blåst kallt idag! Fick med lite möda igång luftvärmepumpen som varit avstängd sen i våras.
 
 
Bildresultat för uggla
 
Har inte gjort nåt särkskilt alls. Skrivit en artikel om en tappad sug till Knyppelpinnarnas föreningstidning. Den handlar om en kvinna som kontaktade oss angående en gammal dyna med ett oasvlutat knyppelprojket på och som en knyppelkompis i Skåne tog hand om. Dynan fick en ny ägare och hjärtat som satt på dynan blev färdigknypplat. Har oxå börjat titta på verksamhetsberättelse och verksamhetsplan, men det är lite tidigt att börja skriva på dem... Planterat ett skott från ett palettblad jag snodde från morsan senast vi var där. Tvättat. Diskat. Skrivit inköpslista till Janne som kommer upp till lyan imorgon.
 
 
Bestämde mig redan imorse för att stanna kvar hemma inatt. Ska vara på krissamtal kl 10.15 så jag hinner lungt åka upp till storstan imorgonbitti. 
 
Men nu har jag suttit uppe för länge igen... ID och broderi är en farlig kombo 😁
 
Gidnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0