Lång dags färd mot natt

Det har varit en lång dag, men en bra dag. Åkte hemifrån tidigt imorse utan hundar. Janne har tagit semester för Vård Av Bamse. Han mår bättre idag, har vägrat skonkosten hela dagen, så han fick lite vanlig mat ikväll som han fullkomligt kastade i sig sa Janne.  
 
Torsdagsfrukosten i Prästgården var välbesökt idag och det var full rulle första timmen ... eller full frulle! Och som min kollega sa - om vi ökar med 200% varje torsdag får vi snart inte plats. Jätteroligt är det!
 
 
Sen åt vi tre kollegor lunch vilket kan bli en god tradition. Mitt ena hembesök avbokade så jag lite extra tid åt det andra. Lite administration på det och klockan hann bli halv fem.
 
Åkte hem till bästisen för en timmes härlig zonterapi, jättegod fläskpannkaka och ett par timmars snack om allt mellan himmel och jord.
 
 
Åkte upp till Lyan och här är så tomt och tyst utan djuren! Bästisen hade köpt en mops design Christina Rosen till sin dotter och det var nära att den sötnosen fick följa med ner i väskan. Nåt så ruggigt sött! Den hade passat bra som sällskap ikväll. Men jag roade mig med ett trevligt samtal med en knyppelkompis istället. 
 
 
Känns konstigt att inte gå kvällspromenad, men ändå skönt för det regnar. Så får vi se vad som händer imorgon. Två avbokningar har jag fått! Då blir det mer tid för annat.
 
Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0