Passar på...

... att blogga lite. Hundarna sover fortfarande som stockar, Bamse har fått sin medicin, de andra djuren har fått frukost och Janne har åkt iväg för att köpa virke... Jag sitter behagligt tillbakalutad i en ställbar fåtölj med morgonkaffet och njuter av lugnet. Solen skiner och det är kallt ute. 
 
 
Gårdagen blev en lugn historia. Almanackan sa knyppelprylsröj med min handarbetscafekompanjon samt två passärenden på två olika polisstationer. Båda passärendena ställde in så jag hörde av mig till min handarbetscafekompanjon så hen kom lite tidigare. Vi snabbtittade igenom dynor och material, summerade det hen har hemma hos sig, sen gick vi upp till Prästgården för översyn av lokalen samt planering. Det ska bli så himla kul! Och nu har vi en bra plan!
 
På vägen tillbaka till bilen stötte jag på en bekant jag inte träffat på väldigt många år. Jätteroligt. Hoppas det kan bli en återträff med tjejjerna i höst/vinter.
 
 
Fastnade i köer på vägen hem, olycka innan Södertälje, handlade rösti och tomater i Solberga och så slog vi på grillen när jag kom hem. Janne hade marinerat fläskfilé. Mumma! Sen blev det badtunnebad. Det är så galet skönt att ligga i det ångande vattnet när luften är krispig. 
 
 
Ännu en vacker stjärnklar kväll att avnjuta under kvällspromenaden. Att bara kunna stå under stjärnhimlen är en lyx utan like. Vintergatan går som en motorväg över himlavalvet, Karlavagnen, plejaderna, Orion, lilla björn...
 
 
Nej, nu måste jag väcka hundarna, klockan är ju halv elva! Jag ska snart på kalas!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0