Perfekt söndag

Har funderat rätt mycket kring allt Happy-Happy  vi serverar varandra på sociala medier. Jag tror inte att det är många som på riktigt tror att alla andra lever perfekta liv... men det finns säkert de som gör det vilket jag är den siste att klandra någon för. Det är ju så vi fostrar varandra, att bara visa de bra sidorna.... Jisses så bra allting är!
 
 
Så lyssna nu! JAG HAR MORGONÅNGEST! Huuuh! Det är faktiskt jättejobbigt och jag kan inte sätta fingret på vad det är frågan om! Vaknade vid fyratiden av mardrömmar och vid sextiden med obehagskänslor. När jag sen gjort mina morgonsysslor och satt i bilen fejdade obehaget ut...  Kände mig lite ”nyvaken” på styrelsemötet men det gick snabbt över.
 
 
Styrelsemötet gick bra och innan föreläsningen om Spetsförläggare i Vadstena sprang jag över torget för att inhandla lite kolhydrater i form sv en trekantsmacka. Karin Landtblom, barnbarn till Elsa Peterson, är alltid lika bra i sina föreläsningar om spetshistoria. Det blev inget knypplat idag heller. Fastnade i olika samtal med medlemmar vilket jag prioriterar högre. 
 
Köpte halloumiburgare och lökringar på Max i Enköping vilket jag intog i en p-ficka efter Hjulstabron. Hade förväntat mig sjöutsikt men den infinner sig nog i p-fickan åt andra hållet - mot Enköping...
 
Hundpromenad, ID, hundpromenad, ID, nu John Blund!
 
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0