En dag med glädje blandat med sorg

Har haft flera anledningar att vara glad idag, men glädjen har oxå förmörkats av klåfingriga typer...
 
Rambos mage var stabil igår och Bamse skötte sin mage på rätt sätt under dagen. Så skönt att det inte blev värre, jag har ju några dåliga erfarenheter när de har fått läggas in med dropp!
 
Eftersom jag inte fått provsvaren från förra måndagens prover ringde jag VC och fick några glädjande besked: levervärdena är återigen normala och T3 har gått upp till 5,2! Sämre med TSH som är så lågt att det inte är mätbart... jag har nu tagit beslutet att ta ner levaxin-dosen från 150 till 125mkg. Kan tänka mig att den behöver tas ner ytterligare men nu tar vi små steg... Men att levern nu reparerat sig ger jag två saker cred: AIP och att jag helt lagt av med Alvedon och Ipren!
 
Ringde dottern och sa att jag kunde komma över med lampan de fått i födelsedagspresent eftersom hundarna är ok och jag ändå ska upp till lyan.
 
Vi hjälps åt att installera den häftiga lampan!
 
Oj... nåt blev visst fel?
 
Det sorgliga i allt det positiva står ett inbrott för. Nån/några har tagit sig in i Prästgården och snott tre ikoner från ikonmålarkursens deltagare. Varför? De måste tro att de är värdefulla i pengar, men det stora värde de har är den tid målarna lagt ner på dem. Jag har pratat med några om det och messat chefer, imorgon får jag ta tag i det på plats och på riktigt. Så himla typiskt att jag inte var där idag!
 
Kvällen har jag tillbringat med zon och the hos bästisen.
 
Dax att sova nu. Morgondagen får bära sina bekymmer..,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0