Full rulle

Gick upp och duschade vid 6.00, gick längre än jag tänkt med hundarna bara för det var skönt ute, satt i bilen 7.30. Klockan 9.00 var jag på hembesök efter att ha lämnat packning i lyan och hundar på dagis. Åkte och hämtade ut ett paket åt hembesöket som hemtjänsten vägrade hämta, innan jag åkte till jobbet. 45 min admin och snabb lunch innan vi mötte upp kyrkgruppen vid busstationen. 
 
Idag besökte vi Flemingsbergs kyrka som invigdes 1976.
 
 
Konst och kyrklig utsmyckning är alltid intressant. Gobelängen är gjord av Kerstin Ekengren och symboliserar människor tillsammans i en röksvamp efter en kärnvapensprängning. Den hängde mer centralt tidigare men flyttades åt sidan då många tyckte den var otäck. Altartavlan i furu är gjord av Pär Nilsson-Öst. Ikonen på segelduk är gjord på Gotland av en biskop emeritus om jag inte minns fel... och den underbara statyn i lera är en 40-årspresent där jag inte heller minns vad konstnärinnan heter.
 
Klockstapeln har gett form åt nattvardskalken.
 
Efter fika i samlingsrummet åkte jag tillbaka till jobbet och planerade in höstens grupper och kollade magnolian som så smått börjar gå i knopp...
 
 
Ikväll har jag broderat lite och suttit i telefonmöte med styrelsen i Svenska Spetsar medan jag repade upp ett stycke i broderiet som blev fel. Älskar högtalarfunktionen då man kan göra två saker samtidigt!
 
Tog andra halvan Liothyronin vid lunch. Konstaterar att jag ska inte ta den efter kl. 13 om jag ska slippa den där otäcka fysiska oron framåt kvällen. Ska höra med dr på måndag om jag ska minska eller skippa den dosen helt.
 
Nä, lite sova på det här?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0