Idag...

... blev inte mycket som planerat, det blev bättre.
 
Var helt inställd på frukost med kollegor imorse. Det har vi på tisdagsmorgnar men jag har ju haft ikonmålningen samma tid och missat dessa tillfällen. Husmor är bortrest så jag och en kollega fixade kaffe. Samtidigt kom ett sorgehus som skulle ha begravning för en ung person. Jag fastnade i samtal med dennes mor och en nära vän. Fantastiskt att vara på plats och att ha tid!
 
Jag skippade fikat för alla verkade vara på påsklov, men blev hämtad efter en stund. Vi blev fyra som satt och hade en trevlig stund med kaffe och smörgås.
 
Mitt besök ringde återbud och jag fick tid att göra klar uppgiften till Herrklubben imorgon istället. Lunch, en stund i solen vid magnolian, mässa, personalmöte. Sen hade jag bett en kollega om pedagogiska råd ang upplägget på uppgiften. Fint att ha bra pedagogiska kollegor, jag suger på såna här uppgifter och tycker det är toppen att få chansen att gå utanför min comfort zone. Det är bara så man utvecklas.
 
 
Till sist åkte jag upp till Prästgården med lite grejer inför morgondagen och upptäckte att en dörr stod olåst! Mailade en vädjan till alla mina kollegor att kolla sånt innan de går. Ett inbrott kan räcka tycker jag...
 
Hämtade hundar, promenad, fixade middag och åkte över till sonen en stund.
 
 
Nu har jag unnat mig lite vardagslyx till bloggen, Blue Castello organic och vindruvor. Middagslaxen blev torr och innehöll ben, så jag tycker jag var värd lite gotta.
 
Känner mig så glad över den tid jag haft idag att spendera med besökare och framförallt kollegor. Inser att jag behöver mer ”luft” i min kalender!
 
Sov gott, vänner 💕

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0