Trevliga tisdag 🌾

Gick upp halv sju imorse och gjorde mig iordning. Älskade maken gick oxĂ„ upp och tog ut hundarna Ă„t mig sĂ„ nĂ€r han kom tillbaka var det bara att bĂ€ra packningen till bilen 🚘
 
Just nu blommar magnolian vid Huddinge kyrka. Är du i nĂ€rheten? Ta dig dit och njut!
 
 
NÀr jag lÀmnat packning i lyan och hundar pÄ dagis var det jobbet som gÀllde. Uteblivet besök pÄ fm genererade tid till administration. Eftermiddagen bjöd pÄ personalmöte med höstplanering och genomgÄng av nya lönerapporteringssystemet. Kom frÄn jobbet kvart i fem, hÀmtade hundar och tog med dem pÄ en promenad bort till OrmkÀrret. Grodorna hade tyvÀrr redan lekt klart för sÀsongen, men dammen var full av resultatet av deras lek.
 
 
Inte bara grodorna trivs i dammen, nu har man hittat salamander dÀr oxÄ, och förutom ett andpar som kommer varje Är har Àven en bÀver flyttat in. Om jag inte skrutit om det förr sÄ kan jag berÀtta att dammen Àr ett resultat av att jag svarade pÄ en förfrÄgan pÄ Facebook för ca 10 Är sen. Stockholm stad sökte omrÄden dÀr det behövde göras en insats för groddjur. Jag berÀttade om bÀcken dÀr ett fÄtal individer kÀmpade med sin överlevnad och hur omrÄdet 15 Är tidigare invaderades av lekande grodor i hundratal. (http://grodkollen.se/projekt/dammar/ormkarrsdammen/)
 
IkvÀll har jag pratat med en lÀkare pÄ Sköldkörtelkliniken. Han var mycket mer intresserad Àn den lÀkare jag pratade med i februari. Jag ska Àndra lite i doseringen och skriva ett blodtrycks-, puls- och temperaturschema. Det hÀr kommer bli bra det!
 
Sov gott vĂ€rlden 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0