Ännu en dag i Storstan

Idag har jag gjort två saker typ... Gick upp tidigt och satt i frissastolen kl 9.00.
 
Gröna linjen är avstängd mellan Globen och Gullmarsplan ett par dagar till. Jag var inte ensam om att välja att gå den halva km till Gullmars istället för att krångla med tvärbanan. Lite Vårruset-känsla på morgonkröken.
 
Världens bästa frissa fick ordning på tanten idag oxå ❤️
 
När jag var klar tog jag en promenad till Ringen och köpte en present till svärmor som fyller 80 år idag. Maken hämtade upp mig och så åkte vi och köpte en orkidé oxå där det lilla presenten fick plats. 
 
 
Efter att ha letat parkering på Djurgården i ösregnet i en halvtimme hittade vi flera stycken vid Rosendals värdshus. Då hade det slutat regna så det blev en fin promenad på en del av Djurgården jag aldrig sett. Sen blev det god mat och ett par trevliga timmar på Oaxen.
 
 
Vi åkte till lyan och fikade med son, flickvän och sonson...
 
 
... samt hämtade alla blommor de tagit hand om under sommaren.
 
 
På vägen mellan Oaxen och lyan tittade jag på bilder jag tagit under dagen. Försökte ta ett par bilder på mig själv i spegeln med frissans goa fika men de blev så misslyckade att ja tänkte ta bort dem. Så såg jag det här som jag förstorade:
 
Teskedsgumman eller kaffetunnan? Eller Guggelutt teacup-size?
 
Jag skrattade så tårarna rann, det var så befriande! 
 
Lugn kväll. Bjuder på tre bilder till jag tagit under dagen: en avbruten tulpan på marken, Bamses nos och en vinbärssnäcka samt en kopparödla.
 
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0