Lörda đŸ„•

Himlans segt att gÄ upp imorse. Sov vÀl ikapp en del frÄn veckan.
 
 
Gjorde en att-göra lista. Började med disk, det blir ju en del efter tacos... samtidigt snurrade tvĂ€ttmaskinen. ÖrhĂ€ngen kan lĂ„ta spĂ€nnande men det Ă€r det som regel inte hĂ€r hemma. Jag har 16 hĂ„l i öronen och ibland behövs alla smycken rengöras. DĂ„ brukar jag fixa om lite, ibland har jag köpt nya örhĂ€ngen. HĂ€romveckan köpte jag ”pluttar” med vita pĂ€rlor, de Ă„kte i idag. Meeen jag ska se om jag hinner och kommer ihĂ„g att göra nya smycken av glaspĂ€rlorna jag gjorde i försomras, en del blev ju rĂ€tt bra. 
 
Ja, mina öron Ă€r vĂ€l inte de vackraste. Det mesta Ă€r snett och vint och sĂ€reget. En del har jag tagit sjĂ€lv i min ungdom med sĂ€kerhetsnĂ„lar, is och potatis, andra med mer eller mindre erfarna personer som hĂ„llit i ”pistolen”.
 
Passade pÄ att packa för veckan nÀr jag vek tvÀtten. SÄg att en kompis gjort rotfruktschips pÄ Instagram och det sÄg sÄ gott och nyttigt ut, fick receptet och provade med det jag hade hemma - morötter. Det blev gott men de blev lite sega. BlÀddrade lite i boken om Lampwork medan de torkade i ugnen och gjorde dricka pÄ ingefÀra och citron som blev över frÄn söndagens plommonchutney.
 
 
Skickade över VĂ€rmlandsbilderna frĂ„n min telefon till datorn sĂ„ jag kan göra ett bildspel till torsdag nĂ€r vi ska ha Ă„tertrĂ€ff. SĂ„ virkade jag en Ă€ngel innan middagen - tacorester 😋 Viss mat Ă€r nĂ€stan godare dan efter. Repade lavendeln som jag plockade hĂ€romveckan och som hĂ€ngt pĂ„ tork bakom dassdörren. TĂ€nkte sy doftpĂ„sar i höst đŸŒ±
 
 
IkvĂ€ll har vi badat tunna 😇

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0