Måndag

Det är jobbigt att åka hemifrån på måndagar. Dels får man gå upp extra tidigt, men framförallt skär det i hjärtat en vacker morgon som denna 💕
 
 
Pratade med en god vän i telefon på väg upp, lämnade hundar på dagis och gojan i lyan. Besök och admin på fm. Valde att gå ut och äta lunch själv. Besök på em, fortsatte i administrationen och gick från jobbet kvart i fem. Det är rätt mycket inför starterna av ikonmålarkurserna. Morgongruppen är full nu och kvällsgruppen kanske blir det snart. Kontaktade ikonmålarläraren, gick igenom ekonomin och korrade annonsen. Och så har jag haft några fondansökningar att hand om.
 
 
Handlade lite, hämtade hundar och köpte Nuggets på Mc som jag delade med sonen. Hans flickvän och son stannade kvar hos föräldrarna inatt så vi hade tv-race. Vi knäppte tre avsnitt av Chernobyl medan jag hann sticka en halv socka.
 
 
Himla bra serie! Minns när en granne kom utspringande på gården och sa att jag inte fick ha barnen i sandlådan pga Tjernobyl. Jag hade hört om olyckan men förstod inte vidden av radioaktivt nedfall och becquerel förrän senare, så jag har inga problem att förstå människors naivitet i filmen. Sånt kunde ju inte hända förrän det hände.
 
Nu slaggar son, jågel och jyckar, låt oss se om mor i huset kan göra detsamma...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0