Onsdag

Vaknade som vanligt numera alldeles för tidigt. Låg och glodde på en geting 🐝 som studsade i taket en stund innan jag gick upp och plockade bort den. Gick upp och åt frukost med sonen när jag hörde att han klev upp. Ungdomarnas middagsrester blev min frukost, friterad avocado med salsa och chilimayo, och det var superdupergott😋, tog kaffet på balkongen när sonen åkt till jobbet. Himla god vana det där med kaffe på balkongen 💕
 
 
Lämnade som vanligt hundarna till nio och åkte sen till Tumba för att vara med på bouppteckningen efter makens vän som gick bort i somras. Kom dit i väldigt god tid, vilket jag visste att jag skulle göra, men det kändes meningslöst att glida in i personaldagen bara för en halvtimme. Det blev en stunds stickning i bilen utanför Fonus istället. 
 
Mötte upp arbetskamraterna för lunch på grekiska restaurangen i centrum och fortsatte sen dagen i Prästgården. Nu är personaldagarna slut för denna gång.
 
 
Hade en del telefonlappar att ringa på, kollade igenom mailen och hämtade hundar vid halv sex.
 
Vi såg de två sista avsnitten av Chernobyl (himla bra!) och ett avsnitt Blacklist medan jag stickade klart sockor No10 och började med No11. Är snart i mål vad gäller utlovade sockor, sen har jag lite annat roligt kvar att göra.
 
 
Vovvarna kom ut halv 11 och det var ff varmt! Maken hade messat att det var regn och åska hemma, här är det bara kvavt... nå, fönster och balkongdörr är öppna så det är rätt behagligt ändå.
 
Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0