Det är ok att vara dum ibland...

... men inte hela tiden!
 
När jag fick mina hemgångsråd när jag skulle skrivas ut från sjukhuset frågade jag specifikt om tre saker: fett, syrlighet (typ äpplen och juice) samt alkohol. Läkaren svarade att de ger inte längre kostråd, allt är tillåtet och man får känna efter själv vad man tål och inte tål. 

 
Man kan ju tänka då att gamla tanten skulle ta det lugnt och använda huvudet... men nope! Julen var ju i antågande och alla frestelser med den. Det passade ju perfekt att hemgångsråden var: "inga lyft på fyra veckor" och "känn efter själv vad du tål". Idiot som jag är har jag glatt låtit mig smaka av allt julgodis, choklad, risalamalta med vispgrädde, underbara cupcakes, Wallenbergare med grädde stekt i smör, pesto.... det har gått jättebra!
 
Ända tills igår. Då slog hela kroppen bakut. Den feta maten toppat med chips, gröna kulor, läsk och whisky - där gick gränsen. Jäsingen vad sjuk jag blev! Jag trodde jag skulle gå av på mitten! Tack för den erfarenheten!

Nu har jag grämt mig ett helt dygn. Att gräma sig är nyttigt! Idag är jag jätteglad! Magen är inte alls i lag än, men lusten har återvänt. Efter regn kommer solsken och det är ju den perfekta känslan att gå in i det nya året med.
 

Så Gott Nytt År och må solen lysa på er väg genom nästa decennium 🌞
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0