Have a holly, jolly Christmas 🎄

It's the best time of the year
I don't know if there'll be snow
But have a cup of cheer
(Burl Ives)
 
SÄ hÀrligt att kÀnna hur kroppen repar sig för var dag som gÄr. Vilket fantastiskt finstÀmt instrument den Àr nÀr den funkar som det ska! Magen Àr fn vÀldigt snygg och fÀrggrann i gult, grönt och blÄtt, medan smÀrtor och svettningar avtar för varje dag. Idag orkade jag gÄ hela halvimmespromenaden om Àn i ett lÄngsammare tempo Àn vanligt.

Fick en julgrupp frĂ„n jobbet idag. Blev jĂ€tteglad 😃
 
Nu har jag börjat se fram emot julen oxÄ. Den kommer bli en lugn historia. Maken har köpt oxfilé och jÀtterÀkor som bidar sin tid i frysen och som ska grillas pÄ julafton. Till dess botaniserar jag i kyl och frys och tycker det Àr roligt att lÄta fantasin flöda och koka ihop av det som finns dÀr. Idag blev det stuvad spenat och ugnslax, igÄr spaghettilÄda med prinskorv, bacon och Àrtor. 


Snön la sig i ett tunt lager ett par dagar, men idag har det smĂ€lt bort helt och hĂ„llet igen. Mycket behaglig luft att promenera i Ă€ven om vovvarna blir onödigt skitiga... men jag sitter mestadels inne och tittar pĂ„ tv/lyssnar pĂ„ radion. Idag har jag börjat sticka igen och det kĂ€nns kul. Jag hoppas snart kunna visa upp tvĂ„ mumintroll ✌
 
Nu Ă„ter till stickningen en stund đŸ§¶

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0