Tra-la-la đŸŽ¶

Klart jag Ă€r jetlaggad! Gick upp sex imorse efter en konstig nattsömn för att köra mina nĂ€ra tio mil till jobbet. Även om det blivit bara lite sömn i konstiga stĂ€llningar pĂ„ flyget sĂ„ var kroppen instĂ€lld pĂ„ att klockan var midnatt nĂ€r jag gick upp sĂ„ den ville liksom inte alls... och nĂ€r jag jobbat ett par timmar började jag kĂ€nna mig vinglig och nĂ€stan bakis, dĂ„ var vi mitt i torsdagsfrukosten. Min kropp skrek ju efter att fĂ„ lĂ€gga sig dĂ„ kroppsklockan var fyra pĂ„ morgonen. NĂ„, imorgon kommer det kĂ€nnas bĂ€ttre.


Det var sÄ julpyntat och fint i PrÀstgÄrden, med ljusstakar och julgran inne och ljusslingor ute. Till frukosten serverades julskinka, skaldjurspaté och romsÄs förutom de vanliga pÄlÀggen. Jag stannade kvar en stund efter frukosten och pratade lite med tvÄ personer, sen Äkte jag till svÀrmor och hÀmtade hundarna. Det var sÄ himla hÀrligt att trÀffa dem igen.
 
 
Eftermiddagen tillbringades delvis pÄ rygg i soffan i lyan med att gÄ igenom alla jobbmail. Det tog sin lilla stund att svara, boka, vidarebefordra och ringa... men jag fick oxÄ bestÀmma mig för att inte somna sÄ jag hÀmtade upp ljusstakar och julgardiner frÄn kÀllaren och varvade jobbet med att pynta fönstren. IkvÀll har jag möblerat om i mitt rum. Jag har slÀpat byrÄ, glasskÄp och fÄtölj kors och tvÀrs över rummet för att testa olika varianter. Bra sÀtt att hÄlla sig vaken pÄ! Det skulle behöva röjas i lÄdor och garderober oxÄ men det orkade jag inte med idag.
 
Jag hittade en raritet bakom byrÄn! Ett telefonjack!!!
 
Sonen och hans familj Äkte bort pÄ en vecka igÄr sÄ jag har lyan för mig sjÀlv. Lika mysigt som det Àr att ha sÀllskap Àr det trevligt att vara sjÀlv ibland.
 
Min nya lilla mys/lÀs/handarbetshörna
 
Sov gott nu och take care out there 💕

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0