Å här sitter jag i mörkret!

Så skönt. Summerar. Det blir ingen Tv ikväll - bara jag, mobilen och mina tankar. 
 
Arbetsdagen började med ett besök i Prästgården. Dessförinnan hade jag kokat kaffe och tevatten. Vi tog varsin kopp kaffe och pratade till herrarna i Herrklubben började droppa in. Herrklubben är verkligen en trevlig grupp. En basgrupp på 7-8 stycken och i princip varje gång har vi haft nån ny som följt med nån annan eller råkat se en affisch. Herrarna som alltid kommer är öppna och välkomnande mot de nya. Idag körde vi lite olika rundor, diskussionsfrågor, associationer vi fick på svartvita bilder och en mini-meditation. När vi plockat undan åkte jag hem för lunch och tog sen t-banan till Globen för att vara stöd vid en skuldrådgivning. När jag kom hem igen ägnade jag resten av dagen åt telefonsamtal medan jag låg i sängen och tittade på solnedgången.
 
 
Det sista samtalet gjorde mig rätt upprörd, så för att bli av med frustration och ge mig själv något positivt dammsög jag, våttorkade golven och la på nya vardagsrumsmattan som jag köpte för flera månader sen och som blivit stående i hallen, innan jag hämtade hundarna, handlade och tankade. Dumt kanske, men jag var hyfsat värkfri när jag klev ur sängen.
 
Bamse gillar nya mattan! 
 
Jag hade tänkt fortsätta ”operation: göra klart nästan-färdiga grejer” men jag tog i för hårt när jag dammsög så det blev inte riktigt så... men innan jag diskade limmande jag iallafall fast röd filt, som jag köpte typ i somras, på baksidan av mina två färdiga ikoner.
 
 
Nu har jag vilat ryggskrället så pass att jag fixar att gå ut med hundarna, sen kryper jag i koj med boken! Morgondagen kommer bjuda på en varierad kompott! Lika bra att grunda med en ordentlig nattsömn...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0