Att finna glädje i all sin möda...

 
Vad får då den strävsamme ut av all sin möda? Jag har sett vilket arbete Gud har lagt på människan. Allt vad Gud har gjort är skönt i rätta stunden. Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds verk från början till slut. Jag insåg att för människan finns ingenting gott utom att glädja sig och njuta livets goda. Att äta och dricka och finna glädje mitt i all sin möda – det är en gåva från Gud. (Predikaren 3:9-13)
 
Tack för all support, alla omtänksamma rader och alla hjärtan! Tack 🙏
 
Jag har jobbat hemifrån idag. Gått igenom en hel del papper som jag släpade hem inför förra måndagen. Sent omsider fick vissa besked, intyg är skrivna och telefonsamtal ringda. Maken har fortsatt ta alla hundpromenader för att jag ska slippa halka på isen för vägarna hemma är bara ren is. De sista dagarna har jag dock servat med mat och disk vilket känns bra. ”Vad går då den strävsamme ut av all sin möda?”
 
Ikväll åkte jag in till mina fina knyppelelever! Swisch så försvann två timmar bland påskägg, spindlar, vitsippor och bokmaskar! ”Att finna glädje i all sin möda - det är en gåva från Gud” Mina elever är inget jag räknar till mödorna, att åka dit och glömma ryggvärk och spruckna händer är ren glädje!
 
 
Döm om min förvåning när jag på vägen hem tömde brevlådan och där låg det ett brev från min läkare! Är det slumpen eller märker VC att jag läst igenom alla journaler som fanns reggade på 1177? Han skrev att han försökt få tag i mig sen innan jul och frågade om jag bytt nr 🤔🤔🤔 Jag tenderar att säga Bull-Shit! Har inga missade samtal. Nada! Men brevet gav mig den lysande idén att skriva till min läkare om mina problem och en sammanfattning av vad jag nu läst mig till. Jag har ju lättare att skriva än att tala och nåt kan jag ju roa mig med i väntan på att sköldkörtelkliniken ska höra av sig. ”Han låter människor urskilja ett sammanhang...”
 
Nu är jag återigen inkvarterad i lyan. Grabbarna sussar så gott och det ska deras matte oxå göra nu. ”Allt vad Gud har gjort är skönt i rätta stunden”
 
Goooodnight folks ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0