Dag 7...

... i denna sjudagars arbetsvecka och nu är den slut. Sorgeteamet sågs kl 11.00 för årsplanering och halv ett började gästerna strömma in. Vi har en temadag om sorg en lördag i februari varje år och antalet deltagare blir fler varje år. I år hade bjudit in Satu Hirsch Fjellstedt för att berätta om sorg ur ett neurobiologiskt perspektiv och vi dukade fram 40 koppar. När klockan var 13.00 hade vi kokat ännu mer kaffe, burit in extra stolar i klubbrummet och tagit fram en extra klädhängare. Vi lyckades med konststycket att knöla in över 50 personer i klubbrummet och ändå ha så mycket plats att Satu kunde röra sig. 
 
 
Efter denna lyckade dag hjälptes vi åt att diska och ställa iordning. Jag åkte upp till lyan och gick ut med grabbarna på fortfarande oplogade gångvägar. Precis när jag skulle gå kom sonen och hans lilla familj så jag fick lite babygos idag oxå plus att lillkillen fick sin tröja som jag glömde ta med i torsdags.
 
Innan jag sydde babynestet visste jag inte vad det var, men svärdottern önskade sig ett och köpte tyg och beskrivning till det. Nestet hänger med överallt.
 
Själavård i telefon på väg hem. Hann prata kort med mamma och pappa oxå. Mamma ligger ff inlagd och pappa håller sig vid gott mod. Maken väntade hemma med räkor, vin och en varm badtunna. Superhäftigt att ligga i varmvattnet i snöfallet. Jag däckade medan maken var ute med hundarna. Lång arbetsvecka med många äventyr, varmbad och lite alkohol på det... det känns i kroppen att åren går...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0