En varierad kompott

Gick upp och duschade vid sex och la mig en stund till. Tjugo i tio knallande jag in genom huvudentrén på Norrtälje sjukhus och letade reda på avdelningen där mamma legat några veckor nu. Kl 10 var det vårdplanering och lite överraskad blev jag över att hon skulle hem redan före helgen. Nå, föräldrarna ska få extra insatser tills mamma är hyfsat smärtfri så jag får lita till att det ska funka. Hemtjänsten verkade supergulliga och de har ju på sätt och vis den viktigaste funktionen.
 
Vi fick vaniljhjärtan till fikat på alla hjärtans dag
 
Åkte direkt hem, lämnade bilen på parkeringen och åkte in till Adolf Fredriks kyrka. Första kurseftermiddagen av fyra under vårterminen som handlar om islam, den blev spännande. Träligt att huvet är så segt och fullt av annat, men mina kursare är desto kvickare. Jag tänker att jag behöver inte leverera och prestera. Jag kan få ägna mig åt att ta emot. Smet ut i köket under pausen. Det blev diakonisnack mellan kursarna om människors utsatthet och nackdelar med akademisk utbildning och jag orkade inte lyssna. Människors utsatthet möter jag varje dag, behöver pausa ifrån det när jag kan, och så tog jag lite illa vid mig för nu är det tydligen fel att vara utbildad oxå. Var definitivt inte på humör för att argumentera. Känns så småttigt att angripa det man inte är själv.
 
 
Hämtade bil och hundar, det blev en restmiddag på fryst falukorv, en sladdrig potatis och en liten lök som skulle blivit typ rösti... men smaken var god. Ostbågarna hamnade där på skoj, nåt roligt måste man väl få ha. 
 
Nej ingen idé att sitta här och hänga läpp, lika bra att ta kvällspromenad och krypa i koj. Får se om jag börjar på tredje boken om vikingarna på Birka - Vikingaguld, eller om jag bläddrar i kursboken om islam. Eller skiter i att bläddra överhuvudtaget!
 
Godnight folks ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0