Lördag med en liten piff

Bara skit på tv igår så jag laddade ner TV4-appen och såg två delar av dokumentären om Svartenbrandt, somnade ovaggad. Vaknade inte ens när maken kom hem från kvällspasset vid midnatt men vaknade desto tidigare imorse så en stund före nio smög jag upp och gick långpromenad med hundarna. Maken var vaken när jag kom hem och vi åt frukost tillsammans.
 
 
Maken åkte iväg för att hjälpa en vän och jag tog itu med dagens sysslor - disken, tvätten, stekte hamburgare av 1kg nötfärs ... och så kollade jag Sköldkörtelkliniken som jag gjort till vana att göra varje dag. En av läkarna jag vill ha hade släppt en tid ... PÅ MÅNDAG!!! Jag fick skitbråttom att fylla i formuläret om min sköldkörtelhistorik och boka tiden! Nu hoppas jag att vi  ska ”klicka”. 
 
 
Sen la jag mig i soffan och tittade på tredje avsnittet om Svartenbrandt innan jag gick in i duschen. Fascinerande levnadsöde... Undrar om han blivit nåt annat om han haft en normal uppväxt?
 
 
Dagen så långt var lugn och jag hade ingen större lust att ge mig iväg, men efter att ha gått med hundarna och gett dem middag åkte jag upp mot Storstan och 60-årsfest med Lions. Det blev en jättetrevlig kväll med mingel, god mat, musik, tal och utmärkelser. Till min förvåning fick även jag tack, för gott samarbete, och en bukett blommor. Jag tyckte det var stort bara att bli inbjuden.
 
 
Kvällen blev sen, nu hoppas jag på ett par timmars god sömn.
 
Good night folks 💕

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0