PĂ€rlor i glas 🍬

AlltsÄ! Att bli kompis med sig sjÀlv Àr riktigt roligt. Idag har jag unnat mig en meditativ dag pÄ PÀrlmakeriet i Roslagen. LÀmnade hundarna i vanlig tid och hÀmtade dem i vanlig tid, 6 timmar med en brÀnnare och glasstavar. Vi fick lÀra oss runda pÀrlor, stavar, fyrkantiga pÀrlor, hjÀrtan... sen experimenterade jag vilt!
 
 
Jag vet inte hur mĂ„nga pĂ€rlor det blev, jag tappade rĂ€kningen och de ligger ff kvar i ugnen i Roslagen. Jag har heller ingen aning om hur de ser ut. Den sista pĂ€rlan pĂ„ bilden Ă€r grön och det svarta hjĂ€rtat fick rosa prickar. Jag vet med mig att jag överarbetade flera pĂ€rlor med för mĂ„nga moment, men... det var sĂ„ kul! Jag ska hyra en plats och Ă„ka dit och bara ha kul! Och förstĂ„s gĂ„ fler kurser! Eller...vi fĂ„r vĂ€l se nĂ€r pĂ€rlorna kommer i posten đŸ€Ș
 
IgÄr rÄkade jag köpa fruktansvÀrt dyra fÀrska rÀkor. Jag köpte rullgardiner pÄ Jysk i Högdalen efter jobbet och nÀr jag Àr i Högdalen brukar jag besöka delikatessaffÀren och köpa varmrökt lax. Jag lÀste fel pÄ skylten - 3hg rökta rÀkor med aioli för 85kr, fÀrska rÀkor 52kr....hg, det dÀr sista missade jag. SÄ idag Ät jag 3hg fÀrska rÀkor och en ekologisk avocado med andakt!
 
 
Sen for husmoderligheten i mig och jag kokade rÀkfond pÄ de dyra skalen. Jag hade varken vin eller gul lök men morot, schalottenlök och vitlök fick duga.
 
 
NĂ€, strax dax att gĂ„ ut med vovvsen igen đŸ¶đŸ¶

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0