Andra helgen 2019

Var tvungen att titta två gånger. Har det bara gått två veckor sen nyår? Känns betydligt mer än så, men så har det hänt en del oxå: Resan till Värmland, kickoff och strömavbrottet i Roslagen tex.
 
Igår var jag och hälsade på sonen innan jag åkte hem. Hemma väntade en omtänksam make med räkor, vitt vin och varm badtunna. 
 
 
Råkade ut för en liten malör i mörkret igårkväll när jag skulle lyfta upp Bamse i sängen. Maken har tillfälligt lagt en bräda i glipan i golvet där väggen mellan sovrummen förut stod, jag har inte uppmärksammat att brädan inte räcker ända till ytterväggen och där i hålet satte jag ner foten och föll handlöst. Jag klarade mig ändå rätt bra med några brutna naglar, en sårig svullen lilltå och lite ont i ryggen. Fy sjutton vad lätt olyckan är framme.
 
Idag har jag plöjt högen på köksbordet, rensat grejer ur garderoben och rättat Knyppelpinnarnas årsmöteshandlingar, tittat på skidskytte, tvättat fyra maskiner, diskat och lagat middag. Vi har varit ut till badtunnan en sväng men den var så het att jag blev yr efter en stund. Vi går ut om nån timme istället så vattnet får svalna lite med locket av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0