Dag 4...

Om du undrar varför jag tjatar och räknar ner min sjudagars arbetsvecka så kan jag meddela att det är ett enkelt sätt att hitta på rubriker. Hur många rubriker tror du att jag varit tvungen att hitta på under mitt snart 10-åriga bloggskrivande 😂
 
 
Denna dag, mitt i min sjudagars arbetsvecka, har varit easy going! Mail, telefon, ett planerat och ett spontant besök samt en del fondfix innan jag åkte hem på lunch. En tallrik spenatsoppa med ägg och ostbågar senare åkte jag in till stan och till frissan! Upptäckte i luggutväxten att jag har en nästan helt ljusgrå slinga så jag sa till världens bästa Layla att NU ska vi börja tänka grått! Och grå blev jag över en kopp kaffe och två baklava!
 
 
Handlade och hämtade hundar på vägen hem. Pratade lite med mamma som fortfarande är inlagd för smärtlindring. Hon kan inte ens ställa sig upp och de hittar inte felet. MR imorgon, får se om det visar nåt. 
 
Ikväll har jag haft en annan Laila här, min privatelev! Hon bjöd på god thai och sen har vi knypplat nästan en hel Vitsippa! 
 
 
Fullfartdag imorgon så jag önskar er härmed en riktigt god natt ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0