En hyfsat vanlig fredag

Två besök på morgonen, sen körde jag hårt med att få klar nästa vecka innan jag åkte upp till lyan för sen lunch. Plockade ihop det som skulle hem och åkte sen iväg på återbesök på fotvården. Hon har gjort underverk med mina fötter! Eksemen är bättre och sprickorna helt borta! Det som är så bra med allt som hänt är att jag återigen får vett att uppskatta det lilla i tillvaron. Allt behöver inte vara bäst och storvulet utan ett par Smidiga Fötter är faktiskt något fantastiskt! 
 
 
Åkte förbi zoo och köpte hund- och fågelmat samt fick en kort rapport om ägarinnans Teneriffaresa. Visst längtar man tillbaka!  Hämtade Ragnar och packning i  lyan, hämtade hundar, tankade och åkte hem.
 
 
Efter middagen gick maken och sov en stund efter nattpasset. Jag plockade fram PUSSLET. Som jag längtat! Men det var kanske dumt, jag vet inte. Fick nästan ramen klar innan jag slocknade med pusslet i knät. Imorse när jag snyggade upp i vardagsrummet ramlade en pusselbit ur filten i soffan 😱😱😱 Må det vara den enda förlorade men återfunna biten!
 
 
Dagen har börjat. Maken sover efter nattpasset, hundarna slöar efter långpromenaden, Ragnar fixar mina nagelband, disk och tvätt väntar. Sen blir det PUSSEL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0