En ska int’ klaga...

... de ble en bra da i da å.
 
Avslutade gårdagen med lite broderi och bok innan jag somnade.
 
 
Morgonens besök uteblev vilket i sin tur gjorde att jag hann med en hel del jag inte räknat med att hinna idag. Inbjudningar till folk som anmält intresse till ikonmålning och handarbetscafe kom iväg och herrklubbens vårprogram blev färdigt. Efter lunch löste jag en del fondgrejer, en del telefon mm samt ett par samtal med kollegor.
 
Halv fem kom jag iväg från jobbet och då lämnade jag in Jannes jacka hos skräddaren för ett nytt blixtlås samt köpte en ny sele till Bamse på zoo, hans gamla hade ett trasigt fäste. Kände mig duktig och effektiv. När jag hämtat och promenerat hundar gjorde jag riktig middag och satte mig sen vid TVn för stt knyppla klart den näst sista julkulan. Jag monterade den dock inte för jag ville prova på att göra en bokmask. Vill gärna prova några av de mönster vi ska låta knyppel-nybörjare testa innan vi drar igång handarbetscafeet i februari. Det var inte meningen att jag skulle göra klart den men det blev så... nu hoppas jag inte morgondagen blir för tung när jag slarvar med sömnen.
 
 
Har inte hört av föräldrarna idag. De har varit utan ström i sex dygn nu och den beräknas vara åter den 10:e på kvällen. De har klarat sig rätt bra ändå med öppen spis och extra hemtjänst. Jag ringde kommun, biståndsbeskönare och hemtjänst i fredags och alla har varit väldigt trevliga och tillmötesgående. Igårkväll kom hemtjänsten hem till dem med varmvatten och kaffetermos. Visst är det jobbigt att vara utan telefon, vatten, ljus och värme så länge, men jag tycker ändå Norrtälje mobiliserar bra. Nej, det är inte bekvämt nånstans, men det har ändå fungerat. Den där Alfrida satte verkligen sina spår...
 
Men kära nån, klockan är ett! Good night folks ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0